Junior Nieuws

Juniors in de prijzen (mei)

Onze junioren blijven maar prijzen winnen ... 

Op de challenge Keerbergen-Kampenhout (3 mei) wonnen Max Verpoort en Maxim Dewaet samen een mooie prijs in een 4-ball best ball competitie.

Op 10 mei werd de Clubhouse competitie gespeeld.  Loane De Graef werd knap vierde in categorie 2 bij de dames. Thomas Nelissen werd vierde in categorie 2 heren. De beste score van de dag was echter van de hand (en de clubs) van Victor Estas. 43 punten Stableford en winnaar in categorie 3 heren leverde een mooie prijs en een welverdiende handicap cut op.
Ook vermeldenswaardig: Maxim Dewaet won de longest drive op hole 12.  

Op Pinkstermaandag (25 mei) was het alweer prijs. In de categorie Heren 19-36 van de kwalificaties voor de Beker van Vlaanderen werd Emile Petit laureaat met een score van 45 Stableford. Max Verpoort was derde met 42 punten, de tweede maal dat hij dit voorjaar een score boven de veertig behaalt! In de categorie Heren 0-18 won Simon de Pauw met 42 punten Stableford. Maxim Dewaet was mooi tweede met 2 puntjes minder. Ook Thomas Nelissen verbetert zijn handicap met een score van 37. Zijn jongere broertje, Lukas, behaalde bij de Rabbits 18 punten op 9 holes en mag nu ook deelnemen aan de 18 holes wedstrijden. Emile en Simon werden  geselcteerd voor de halve finale die op 29 augustus wordt gespeeld in ... Kampenhout.

En op zaterdag 30 mei behaalde Loane De Graef de eerste prijs in de categorie HCP 25-36 van de AB Automotive wedstrijd.

Een dikke pluim voor alle junioren en natuurlijk voor onze pro's die hen zo goed begeleiden.