Kampen 2020

Traditioneel kunnen de jeugdspelers terecht tijdens de schoolvakanties voor enkele golfstages.

Tijdens de Paasvakantie vindt de stage plaats:

  • van dinsdag 14 april 2020 tot en met vrijdag 17 april 2020. (4 dagen)
  • telkens van 9 u. tot 16 u.

De kostprijs voor het Paaskamp bedraagt 190 EUR en 210 EUR voor niet leden (incl. warme maaltijd en drank tijdens de middag). Bij inschrijving vanaf een tweede junior (lid van Kampenhout) van zelfde familie zal 170 Euro aangerekend worden. Er kunnen maximaal 26 jeugdspelers deelnemen.
Voor deze stage wordt al enkele ervaring met golf gevraagd.

Tijdens de zomermaanden voorzien we twee stages van 4 dagen:

  • van dinsdag 7 juli 2020 tot en met vrijdag 10 juli 2020
  • van dinsdag 25 augustus 2020 tot en met vrijdag 28 augustus 2020
  • telkens van 9 u. tot 16 u.

De kostprijs voor het Zomerkamp bedraagt 190 Euro en 210 Euro voor niet leden (incl. warmemaaltijd en drank tijdens de middag). Bij inschrijving vanaf een tweede junior (lid van Kampenhout) van zelfde familie zal 170 Euro aangerekend worden. Er kunnen maximaal 26 jeugdspelers deelnemen per kamp. Junioren die lid zijn van Golfclub Kampenhout hebben altijd voorrang.
Junioren (GC Kampenhout als Home Club) die meedoen aan de IC's en/of Golf Vlaanderen en/of federale competities betalen niet voor de tijd dat ze niet op de stage aanwezig kunnen zijn.

Inschrijven voor al deze stages kan in de kalender, door gebruik te maken van onderstaande links, tijdens de informatiesessie of door contact op te nemen met het Junior Comité.
Na inschrijving worden alle informatie over de specifieke kampen en betalings modaliteiten doorgestuurd. Inschrijving zijn pas definitief na ontvangst van bijdrage.