Junior Nieuws

Juniors in de prijzen (mei)

Op 1 mei was het weer tijd voor de Play Golf Partners Trophy. In Cat III heren werd Victor Estas met 41 punten Stableford afgtekend eerste. Sebastien Haers werd mooi derde met 34 punten. Proficiat aan beide laureaten.

De traditionele Beker van Vlaanderen kwalificaties vonden plaats op 14 mei. Thomas Pieters Nelissen won bij de Heren Cat. hcp 0-18 met een score van 37 punten Stableford. De webmaster van deze site kwam één puntje tekort ... . Proficiat Thomas. Op naar de finale!

Op 22 mei organiseerde het Junior Comité voor de tweede keer een clubcompetitie t.v.v. de Kampenhoutse jeugd. Niettegenstaande het slechte weer was er een talrijke opkomst en toonden onze junioren opnieuw dat ze heel wat in hun mars hebben.
In Cat. II Dames werd Maya Mentens met 34 punten Stableford de winnaar. In Cat. III Heren scoorde Lukas Nelissen 37 punten en dit leverde hem ook de eerste prijs op. Broer Thomas scoorde een punt meer en eindigde mooi tweede in de Cat. II bij de mannen. Maxim Dewaet werd derde in de hoogste categorie Heren met een Net score van 73.
Onze captain vervulde zijn voorbeeldfunctie met brio en behaalde met een Net score van 68 de beste score van de dag. Proficiat aan alle winnaars!