Junior Nieuws

De les van 13 februari 2021 zal niet doorgaan omwille van de weersomstandigheden ! Het Winterkamp gaat zeker door en er zijn nog enkele plaatsen vrij !!!

Door de winterprik van voorbije week zal er jammer genoeg morgen, zaterdag 12 februari 2021, geen les zijn, want niet alleen de baan, maar ook de driving range zal gesloten blijven, zo vernam ik vanmiddag van John. 

Het Winterkamp van volgende week zal zeker door gaan. We kunnen sowieso de driving range gebruiken, want de dooi zal zich inzetten en bij gure weersomstandigheden kunnen we proberen om een plaats te reserveren binnen, zo kunnen we wat golftheorie en regels toelichten. Voor wie -13 is en nog niet is ingeschreven : er zijn nog enkele plaatsen vrij.  

Voor wie nog niet langs kon gaan in de shop om de nieuwe kledij te gaan passen, is er nog mogelijkheid dit te doen komende week. De shop zal open zijn van woensdag tot vrijdag tussen 09.00 en 16.00. en zaterdag op de normale uren. Als je niet voor gesloten deur wil staan, dan kan je best even telefoneren op het nummer : 016 65 03 26